Hallo! Mijn Naam is Christus, of, in mijn eigen taal, Sanskriet: Kṛṣṇa. Ik ben zeer verheugd met het feit dat je met mij wilt kennis maken. Ik ben in deze vorm naar je toegekomen omdat veel mensen zich opwinden over veel dingen en daarom erg snel met een oordeel klaarstaan. Het zijn deze oordelen die je ongelukkig maken, en dat is helemaal niet nodig. Want als je weet waarom bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden, kun je van alles houden. Dan kijk je met mijn ogen naar mijn schepping en zie je dat het goed is.

De bedoeling van de volgende pagina's is daarom dat ik uitleg geef over mijn schepping en haar werking volgens de Wetten der natuur die ik heb ingesteld. Ik nodig je dan ook van harte uit om verder te lezen.

Dit is echter geen "snelle site", waar je vlug even doorheen klikt. Je moet hiervoor ruim de tijd nemen. Heb je nu geen tijd, kom dan later terug.

Als je vandaag veel gespannen bent geweest, of veel hebt gereisd, of andere inspannenede dingen hebt meegemaakt, neem dan eerst even ontspanning alvorens je de volgende pagina's leest. Om je daarbij te helpen, heb ik een plaatje van Lake Louise in de Rocky Mountains, Alberta, Canada, ingelast. Als je ontspannen genoeg bent, klik dan op het plaatje om de betreffende pagina's te openen. Op deze wijze heb je meer aandacht voor wat ik, speciaal voor jou, heb geschreven.

Klik nu op de Mammalian knop om het plaatje van Lake Louise te kunnen zien. 

 

voor een Meditatie in de Natuur ...